Przepisy

Pulpety z królika – dla uczulonych na inne mięsa

Składniki

Składniki

  • mięso z młodego królika (uduszone)
  • mąka ryżowa
  • natka pietruszki
Sposób przygotowania

Opis wykonania

Należy zmielić mięso i nie dodając ostrych przypraw ani czosnku połączyć z mąką ryżową w proporcjach 4:1, doprawiając jedynie drobno posiekaną natką pietruszki
ulep małe pulpeciki i wrzucaj je do wrzątku na 15 minut.
Można podawać na drugie danie bądź w bulionie

Dodatkowe informacje

Czas przyrządzenia: 25 min.

Poziom trudności: łatwy

Liczba porcji: 4

Wszystkie przepisy zostały nadesłane przez naszych czytelników, za ich treść nie ponosimy odpowiedzialności.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

0