Przepisy

Jeż

Składniki
  • mięso drobiowe mielone
  • sól czosnkowa
  • śmietana
  • bułka
Sposób przygotowania

– ZMIELIĆ 2 PIERSI Z KURCZAKA.
– DO ZMIELONEGO MIĘSA WLAĆ 100 G GĘSTEJ ŚMIETANY I WSYPAĆ SÓL CZOSNKOWĄ DO SMAKU
.- SUCHĄ BUŁKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ
– Z MIĘSA FORMOWAĆ KULKI I OTACZAĆ KOSTKAMI BUŁKI
– SMAŻYĆ NA WOLNYM OGNIU

PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI LUB FRYTKAMI I DOWOLNĄ SAŁATKĄ

Dodatkowe informacje

Czas przyrządzenia: 15 min.

Poziom trudności: łatwy

Liczba porcji: 6

Wszystkie przepisy zostały nadesłane przez naszych czytelników, za ich treść nie ponosimy odpowiedzialności.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

0